Super Idei creative de cadou de Valentine’s Day

Ziua în care se sărbătorește ziua îndrăgostiților, cel mai frumos sentiment cu care am fost înzestrați, este aceea pe care o așteptăm cu nerăbdare în fiecare an, în data de 14 februarie.
Deși această sărbătoare am preluat-o de la americani, aceasta are farmecul ei pentru că ne mai oprește din rutina de zi cu zi și ne amintește să mulțumim că suntem iubiți și să spunem te iubesc într-un mod mai creativ și frumos. Dorința de a-l surprinde pe partenerul nostru de viață ne implică într-un proces complicat în a alege cadoul potrivit pentru a ne exprima sentimentele într-un mod cât mai creativ și unic. Unii dintre noi reușesc să-și surprindă persoana iubită fără a exista o zi însemnată în calendar, însă atunci când există însă un impuls al unei zile sărbătorite de tot cei care iubesc parcă îți dorești și mai mult să faci un gest special care să îl facă pe cel drag să zâmbească. Așa că îți ofer câteva idei de cadouri personalizate handmade cu care să poți crea amintiri frumoase și speciale.

1. Set Papion LOVE handmade pentru El și Ea:
Acest set de 2 papioane este realizat manual din catifea. A fost creat special pentru momente frumoase și pentru persoanele cărora le place să fie diferite și să se iubească în cel mai creativ și nebunesc mod.

Set-Papioane-Love-Rosu
Set Papione Love Rosu – Vezi mai multe detalii aici.

Set-Papioane-Love-Verde
Set Papioane Love Verde – Vezi mai multe detalii aici.

2. Set Papion Me & You pentru Ea și Papion Roșu pentru El.
Acest set de 2 papioane handmade roșii este un cadou creativ și poate fi personalizat la alegere. Pe Suportul care ține funda și care vine sub gulerul cămășii se poate scrie un scurt mesaj personalizat fie cu numele persoanei iubite fie cu un simplu „Te iubesc.”
Set-One-Love-Valentine-Day
Set One Love Valentine’s Day – Vezi papioanele aici.

3. Set Papion și Bentiță de păr
Cum două persoane care se iubesc își asortează sufletul în fiecare zi am venit cu ideea de a crea două accesorii fashion: Papion pentru El și Bentiță de păr pentru Ea realizate din același material. Se pot personaliza cu inițiale, mesaje, la alegere. Se pot realiza la comandă cu orice culoare vă place. Vă prezint mai jos o imagine cu o idee de bentiță și papion.
Set-Papion-si-Bentita-de-par-Crem-Satin
Set Papion și Bentiță de Păr Crem – Vezi mai multe detalii aici.

4. Papion Free-tied pentru Ea
Acesta este un papion handmade creat special cu tema iubirii. Acesta este un nou concept de papion care se leagă și care este compus dintr-o funda fixă personalizată. Acest papion îi oferă libertatea de a-l lega cum vrea și de a-l accesoriza la o mulțime de ținute. Se poate bucura de cadou imediat cel primește. Foarte creativ și inedit o va surprinde cu siguranță.
Iată câteva modele:
Papion-Rosu-Valentine-Art
Papion Free-tied Rosu Valentine Art – vezi produsul aici.

Papion-Rosu-Valentine-Be-Love
Papion Free-tied Rosu Valentine Be Love – Vezi mai multe informații aici.

_DSC1660
Descoperă mai multe modele de Papioane Free-tied aici.

Dacă vrei să scapi de agitația din mall și din magazine te invit să intri pe site-ul www.opusone.ro unde poți găsi o mulțime de idei de cadouri personalizate și chiar să îți creezi propriul cadou așa cum dorești. De asemenea beneficiezi de consultanță gratuită pentru a alege cadoul care se potrivește cel mai bine cu persoana iubită. Vei primi produsul direct la tine acasă.

Mult spor și inspirație vă doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *