5 motive să porți bijuterii handmade

“Pentru că pur și simplu, ne place să purtăm ceea ce ne reprezintă, ne dorim să fim unice, frumoase și să inspirăm oamenii din jurul nostru. Pentru că fericirea vine din lucrurile simple, din libertate și din pasiune.”

Bijuteriile handmade sunt în mare căutare în ultima perioadă de timp. Femeile au prins gustul unei bijuterii unice, deosebite care le oferă un aspect orginal și plin de creație. Bijuteriile și accesoriile realizate manual au o poveste și un design pe care nu îl poți găsi în multe exemplare. În general sunt lucrate în serii limitate și de cele mai multe ori chiar și unicat. Pentru o femeie e foarte important ca atunci când alege să poarte o bijuterie să o reprezinte și să se simtă în largul ei. Comoara din spatele unei bijuterii lucrate manual este o muncă de foarte multe ore de atenție și dedicare, de pasiune, și de creație. Partea cea mai frumoasă este aceea că fiecare detaliu este definit și unic dând naștere unei armonii care se sincronizează cu purtătorul ei. Fiecare bijuterie are o jumătate care așteptă să se completeaze prin ea, să strălucească, să îi ofere acel lucru perfect care îi dă încredere în ea și o reprezintă în toată frumusețea ei.

Iată 5 motive pentru care să porți bijuterii handmade:
1. Bijuteriile handmade sunt unice. Dacă îți place ca atunci când porți un accesoriu să nu îl regăsești și la colega ta de birou atunci clar trebuie să te gândești să achiziționezi accesorii handmade.
2. Poți cere designerului să-ți creeze o bijuterii la comandă care să se potrivească perfect cu ținuta ta. În special când mergi la evenimente, poți alege să porți bijuterii handmade care să se asorteze cu rochia ta și să fie unice.
3. Bijuteriile lucrate manual sunt realizate calitativ până la ultimul detaliu având un aspect impecabil.
4. Bijuteriile handmade au un design deosebit, forme bogate în naturalețe și multe linii care nu se regăsesc oriunde. Astfel o bijuterie handmade iese foarte repede în evidență tocmai prin simplul fapt ca e diferită și unică.
5. Valoarea bijuteriilor handmade este foarte mare. Timpul realizării acestor minunății este un moment care nu poate fi cumpărat. Forma finală pe care o capătă bijuteria la final este valoroasă prin simplul fapt că a luat naștere din idei prețioase, talent, pasiune și materiale lucrate și cusute la milimetru.
Dacă alegi să invetești într-o bijuterie handmade de calitate, vei face o alegere de lungă durată care îți va oferi multe momente în care vei fi remarcată.

Vă propun câteva modele frumoase de bijuterii handmade:
Set bijuterii
Set Cristale Flower love – Set bijuterii handmade. Il poti vedea aici.

Cercei
Cercei Blue Flower – Cercei handmade. Pentru mai multe detalii despre cercei intra aici.

Bratara
Bratara Fluture – Bratara handmade. Mai multe detalii despre bratara gasesti aici.. Mai multe modele de bratari frumoase realizate manual gasesti aici – Bratari.

Colier
Colier Flower White Emotion – Colier handmade realizat din perle de cultura si cristale swarovski, cusut manual. Pentru mai multe detalii intra aici. Daca vrei sa vezi mai multe coliere handmade intra aici.

amabalaj
Produsele handmade de la Opus One au un ambalaj deosebit realizat manual.
Pentru mai multe bijuterii si accesorii handmade realizate manual te invit cu drag pe site-ul www.opusone.ro si pe pagina de facebook: Opus One by Ana Maria Drăgan.

“Opus One,
Acela pe care să-l porți pentru frumusețea interioară,
Acea jumătate care se completează cu tine.”

Multă inspirație vă doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *