O vacanță interioară

Sunt momente în viață când simțim că avem nevoie de o pauză de la toată agitația din noi, o pauză de la tot ceea ce facem pentru a ne întoarce către noi. Simțim nevoia de a avea un timp altfel cu noi.

Oricât de multe lucruri am avea, oricât de mulți bani și multe posibilități în interiorul nostru simțim că ne lipsește ceva în permanență. Tot timpul suntem în căutare când noi de fapt avem nevoie de noi. Fiind prinși cu toate activitățile pe care le avem zi de zi, nu mai avem timp să stăm cu noi, trăim doar prin activități exterioare care ne ocupă mintea, iar sufletul nostru e gol.

Am descoperit că nu avem nevoie de niciun lucru exterior ca să fim fericiți cu adevărat. Fiecare lucru exterior nu face decât sa ne ofere o fericire de moment care trece imediat și care se înlocuiește cu o altă dorință împlinită sau lucru obținut și tot așa.

Am avut anul trecut o experiență deosebită și unică atunci când am participat într-o tabară de 8 zile, la Bușteni, cu temă de dezvoltare personală, o tabară plină de exerciții și de activități, de trăiri și de descoperiri interioare.

Scriu cu drag despre această experiență, despre această vacanță interioară care m-a îmbogățit sufletește și din care m-am întors plină de energie, cu multă liniște în suflet, claritate și căldură interioară. Am învățat cum să îmi ascult intuiția, cum să liniștesc mintea, cum să îmi răspund sincer la întrebări, cum să identific ce nevoi am cu adevărat, cum să depășesc stările negative, cum să petrec timp cu mine, cum să mă descopăr, cum să îmi găsesc valoarea interioară, cum să mă accept și să mă iubesc așa cum sunt, și multe alte lucruri pe care nu le pot exprima în cuvinte. Toate aceaste trăiri și descoperiri au rămas în interiorul meu și m-au ajutat în multe din experiențele care au urmat.

Am avut zile pline în tabară, cu program de dimineața până seara cu exerciții, cu întrebări și răspunsuri despre mine. În toată vacanța am scris o agendă mare de lucruri despre mine la care nici nu m-am gândit vreodată, lucruri care existau în mine dar cărora nu le-am dat niciodată atenție pentru că tot timpul eram îndreptată către exterior. Tot timpul eram ocupată cu treburile de zi cu zi. Această tabară a fost un carusel de trăiri și de conștientizări. Nu am cum să descriu în cuvinte tot ceea ce am experimentat însă vă pot spune că a fost un moment unic pe care mă bucur că am fost deschisă să-l trăiesc.

Unul din momentele speciale a fost în cele 2 zile în care am urcat la Vârful Omul, drum care la fiecare pas mi-a adus o nouă înțelegere. Este întradevăr o energie aparte pe care o simți în această zonă. În ziua care am ajuns în Vârf, era o liniște mare mare și o priveliște extraordinară. Norii intrau în cabana de la Vârful Omul, aerul era foarte curat și puternic. Acolo am făcut exericiții ore întregi în care am experimentat cea mai profundă stare de liniște interioară, de claritate și de eliberare.

Am avut parte de cel mai frumos apus din viața mea și nu doar din perspectiva frumuseții peisajului pe care îl puteam vedea cu ochii fizici ci și prin ceea ce am simțit și văzut prin ochii sufletului în acel moment, felul cum m-am perceput pe mine și ceea ce mă înconjoară. Toată frumusețea și valoarea vine din interiorul nostru, iar în interiorul nostru avem un izvor plin. Am experimentat o bucurie vie în echilibru total în acel moment.

Am continuat să facem exericiții până aproape de miezul nopții apoi restul serii am rămas în tăcere, nu am avut nicio clipă starea de a mă culca ca cea din fiecare seară pe care o trăim în mod obișnuit. Era atât de frumoasă starea mea încât nu voiam să adorm, eram eu cu mine și cu tot. Energia aceasta există cu adevărat în fiecare dintre noi doar că noi nu îi acordăm atenție ca să o trăim și să o creștem, noi o consumăm în fiecare zi prin toate lucrurile pe care le facem, prin toate stările negative, probleme și alte lucruri exterioare.

Fiecare are felul lui de a se reconecta cu el, de a-și încărca energia, de a se echilibra și de experimenta lucrurile. Există multe metode și tehnici pe care le poți învăța dacă ești deschis/ă și vrei cu adevărat. Eu mi-am dorit această experiență, mi-am dorit să aflu mai multe despre mine, mi-am dorit să fac ceva și tot ce am învățat am practicat în fiecare zi. Stările interioare de bucurie și echilibru presupun ca noi să ne implicăm activ în fiecare moment din viața noastră. Nu există altcineva sau altceva care să facă pentru noi. Există persoane care ne ghidează și ne învață pe parcursul drumului nostru dacă suntem deschiși să le primim, să le experimentăm, să le punem în practică și să le integrăm în viața noastră.

Dacă și tu simți și îți dorești să descoperi metode prin care tu singur în orice moment și loc te-ai afla să poți găsi soluții, să poți să schimbi o stare, să poți să te vindeci, să faci să ai stare de claritate, liniște și prosperitate, îți las cu inima deschisă următoarele tabere organizate de Adinkarela.ro  care vor avea loc în următoarea perioadă și te invit să experimentezi o vacanță altfel, o călătorie în interiorul tău în care vei petrece un timp altfel cu tine, un timp care te va transforma în propriul ghid al vieții tale:

  1. Tabara evolutivă intesivă – în perioada 24 Decembrie 2018 – 4 Ianuarie 2019

Pentru mai multe informații despre tabără vă invit să accesați acest link tabară evolutivă intensivă de revelion

Vă doresc să aveți partea de cele mai frumoase stări în fiecare moment din viața voastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *