Magia ta

Acum, în timp de Crăciun, îmi doresc să îți transmit călduroase stări și gânduri care să te inspire, să te motiveze să crezi cu adevărat în magia care există în tine și să o aduci în viața ta în fiecare moment.

Așa cum încă de mici copii credeam că Moș Craciun venea de departe pe o sanie însoțit de reni și ne aducea ceea ce ne doream, așa ar trebuie să credem și când creștem. Da, în acel Moș cu barbă albă îmbrăcat în roșu pe care îl așteptam mereu cu nerăbdare și emoție, doar că acum acesta există în fiecare din noi însă într-o altă formă. Vă voi explica în rândurile ce urmează.

Știți și voi și cred că vă amintiți cu drag de timpul acela când eram copii și credeam așa cu inocență, fragili și fără griji că există cineva care ne putea dărui ceea ce vrem și bineînțeles că vă amintiți de bucuria când primeam acele lucruri. Era un moment unic în noi, era începutul unui dar ce există în noi, un dar mai presus de dorința de a primi ceea ce voiam. Erau primele noastre interacțiuni cu magia din viața noastră, primele noastre trăiri în care aveam încredere că există cineva cu o forță mai specială care ne ascultă. Era ca un suflu în noi care ne motiva să fim mai cuminți, mai buni.

Trecând prin multe etape după această perioadă, am ajuns să ne pierdem această credință, acest suflu din noi, și să ne dăm seama că lucrurile nu sunt de fapt așa cum am crezut inițial și astfel am experimentat tot felul de situații, de dezamăgiri, întâmplări și alte stări mai puțin bune care ne-au făcut să ne privim mai mult din exterior. Ne-am obișnuit cu acest timp de Crăciun ca fiind un cumul de cadouri dăruite de ceilalți, o goană după lucruri materiale și nu trăim acest timp ca fiind o magie interioară, ca o poveste pe care să o creăm și să o experimentăm în noi în fiecare moment din viața noastră.

Ce este magia interioară? este acea forță specială din noi care ne determină să fim mai buni, să apreciem mai mult ceea ce avem și ceea ce suntem, acea forță care iartă, care iubește fără măsură și fără reguli, care vindecă, care construiește, care depăsește orice obstacol, care ne face să fim consțienți de noi, care ne face să ne înțelegem și să îi înțelegem pe cei din jurul nostru, care ne învață în fiecare clipă să dăruim, care ne deschide să primim ceea ce avem nevoie. Aceasta ne vorbește din interior și ne ascultă, aceasta ne aduce celele mai frumoase daruri a căror valoare nu se poate măsura și în același timp dăruiește celorlalți ceea ce au nevoie.

Indiferent în ce situație te afli acum în viața ta, pe cine ai sau nu ai langă tine, cine te-a rănit sau pe cine ai supărat, sau cât de dură a fost viața cu tine, te îndemn să crezi în magia interioară care există în tine, să ai curajul să o urmezi măcar pentru un moment, să pui într-un sac toate experiențele tale și să faci magie din ele, să le transformi, să dai încă o dată șansă acelui Mos Crăciun cu barbă albă să-ți bucure sufletul ca atunci când erai copil. Să păstrezi vie în tine acea stare de magie și să îți aduci aminte în fiecare moment ca tu ești cel care o ține vie și îi dă valoare. Tu ești cel care îți îmbunătățești viața cu ea, crezând în tine și în ea, manifestand-o în tot ce ți se întamplă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *